Aquesta setmana els grans titulars de les novetats se’ls emporten cançons i no discs i és que Billie Eilish continua promocionant el seu segon disc ara amb ‘NDA’, una nova producció ja disponible en streaming.

La nova col·laboració entre The Kid Laroi i Justin Bieber ‘Stay’ arriba després que Bieber convidés al jove cantant a participar de “Justice”.

- Publicitat -

La setmana ens deixa un remix del ‘Somewhere over the rainbow i What a wonderful world’ a càrrec de Robin Schulz, Alle Farben i recuperant la veu del desaparegut Israel Kamakawiwo’ole, que va morir el 1997.

Spice Girls celebren els 25 anys de ‘Wannabe’ amb un EP on trobem la inèdita ‘Feed your love’. També publiquen cançó Declan McKenna, LP, Maluma, R City o Masked Wolf.
Pel que fa als llançaments discogràfics arriba Tom Odell amb “Monsters”, el setè disc de The Wallflowers “Exit wounds”, la “Magia” d’Alvaro Soler o la banda sonora de “Space Jam A new legacy” amb cançons de Jonas Brothers, 24KGoldn, Saint Jhn, John Legend o SZA.