Després d'”Oceà”, Roba Estesa continua l’avançament del seu tercer disc amb l’estrena de “Lxs nenxs”, l’altra cara de la moneda d’un àlbum cada cop més prometedor.

Les tarragonines han volgut deixar enrere la desolació i la lluita del seu darrer tema per presentar un so fresc i urbà, seguint amb la línia iniciada a l’EP “Dolors”, on el grup ja va apostar per allunyar-se de la seva essència folk per experimentar amb noves sonoritats.

- Publicitat -

Des de Rihanna fins a Samantha Hudson, grans estrelles ballen al videoclip creat per Pablo Montes, al ritme d’un “reguetón duro” que reivindica la bellesa de la diversitat. Mitjançant una lletra inclusiva i empoderant, Roba Estesa posa en relleu la importància del “suport que ens donem quan el sistema ens fa sentir malament” i com aquest fa que “abandonem” el plor, contrastant amb l’essència tràgica d'”Oceà”.

La cançó, que arriba en un moment clau amb la reobertura de l’oci nocturn, deixa entreveure les ganes del grup de pujar als escenaris i tornar a ballar al ritme d’un disc que, malgrat que encara no té títol ni data, promet diversitat.