La gran novetat musical d’aquest divendres és “A tope amb la vida” el nou disc d’Oques Grasses, format per 10 cançons que enganxen de principi a fi. Un retorn molt esperat i que inclou col·laboracions de Stay Homas, Rita Payés, Doble i Santa Salut.

Pel que fa a les novetats internacionals, arriba el retorn dels històrics Texas amb “Hi”, una nova revisió del disc “Reprise” de Moby o el primer treball amb temes compostos pel propi Salvador Sobral, guanyador d’Eurovisió fa alguns anys per Portugal.

- Publicitat -Les estrenes musicals de la setmana estan marcades per l’avançament del nou disc de Sigrid amb ‘Mirror’ o per propostes electròniques de Jonas Blue, Master KG amb Akon i David Guetta, Dynoro amb 24kGoldn, Tesher amb Jason Derulo, Sam Feldt amb Sam Fischer o Aya Nakamura. També tenim nova cançó de Bad Bunny, Sum 41, Four Year Strong, nova versió de ‘All good things’ de Nelly Furtado o ‘Som Ocells’ una producció de Nil Moliner.