La dècada anterior començava amb la publicació d'”Ordre i aventura” de Mishima, un dels discs més representatius de la música pop a casa nostra. El 5 de gener d’aquest any, just 11 anys després d’aquell primer concert de la gira al Clap de Mataró, han estrenat “Ordre i aventura (en directe)”, amb interpretacions de totes les cançons del disc repartides entre Sala Apolo, Palau de la Música Catalana, Teatre Coliseum i Gran Teatre del Liceu.

Mishima fa gairebé dos anys anunciaven la publicació del seu primer disc en directe, “Ara i Res (en directe)” publicat el 2019 en motiu de la celebració dels 20 anys de trajectòria del grup i enregistrat durant els dos concerts a la Sala Apolo de Barcelona. Ara arriba aquest “Ordre i aventura (en directe)”, un àlbum que recull la sonoritat del grup al llarg d’aquests darrers 11 anys acompanyats de totes les veus que han cantat plegats les cançons d’aquest ja mític àlbum.

- Publicitat -