Senyor Oca és l’artista barceloní que lidera l’escena de Rap en català. Després de l’èxit del seu últim àlbum EGA que va ser aclamat per premsa i públic, i el qual va presentar a la Sala Apolo plena de gom a gom on va poder penjar el cartell de entrades exhaurides.

Llastimosament la COVID19 va escapçar la gira de Senyor Oca però tot i això el barceloní va seguir treballant amb diversos senzills com “Warning” junt a Sr. Wilson.

Senyor Oca és un artista molt versàtil i ho demostra una vegada més amb aquesta cançó que uneix la fusió electrònica del Drum & Bass amb les melodies dels seus versos introspectius.

- Publicitat -

“Plou” (Guspira Records 2020) endinsa l’oient en un món obscur perdut en mig de la confusió i incertesa dins d’un pou. Amb l’inici dels primers compassos a ritme de Drum & Bass, Senyor Oca troba la llum i la confiança per “mirar endavant i tornar a existir”. Alliberat de tot el que el lliga i l’enfonsa a les profunditats del pou, ara l’elecció per dirigir-se cap a un nou camí és només seva. Fora del pou, se li presenta un món nou amb milers de possibilitats per aconseguir els seus objectius.

Aquesta cançó està produïda per Sergi Sala. La mescla i el màster van a càrrec de Ferran Deps Sabanes a Roomlab Studio.

Aquest nou senzill forma part d’un treball audiovisual més ampli del que ben aviat us informarem realitzat per Jordi Lops. “Plou” vindrà acompanyat d’un avançament d’aquesta peça en format videoclip gravat al Parc natural de les capçaleres del Riu Ter i del Freser a l’Àrea del Collet de les Gavarres.