Foto: Xavi Souto

Senyor Oca i Sr. Wilson dos dels artistes més prolífics de l’escena urbana catalana, s’ajunten en aquest senzill produït per Dj Gale anomenat “Warning” (Guspira Records 2020). Una producció de Rap Old School en la que els dos artistes disparen líriques afilades en Català amb una tornada a ritme de Drum’n’Bass que et fara saltar de la cadira.

Sr. Wilson es un veterà cantant de Reggae amb una trajectòria internacional que l’ha portat a girar per tot el mon (Europa, USA, Llatinoamericà i inclòs per Asia). Recentment ha estat present a la majoria de mitjans de comunicació per la seva col·laboració amb Stay Homas, una cançó que ha fet 1 milió de reproduccions a Spotify en tant sols dos mesos.

Senyor Oca es una de les noves promeses del Rap en Català. Després de l’èxit del seu últim disc “EGA” (Guspira Records 2019) en el que col·laborava amb el consagrat grup Lágrimas de Sangre i amb un apoteòsic sold out a la Sala Apolo 1 de Barcelona, aquest artista de Barcelona torna estar d’actualitat amb aquest nou single. Si t’agrada la música urbana feta en Català, aquest tema es per tu.

- Publicitat -

“Warning” ve acompanyat d’un videoclip gravat a Barcelona per Xavi Souto i dirigit i editat per Jordi Lops.