LOS ANGELES, CALIFORNIA - JUNE 04: Drake attends the LA Premiere Of HBO's "Euphoria" at The Cinerama Dome on June 04, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

El canadenc Drake ha presentat una nova mixtape “Dark Lane Demo Tapes“, formada per 14 cançons, entre elles el seu èxit viral ‘Toosie slide’, peça que segueix sent de les més escoltades a escala mundial i que acumula milions de reproduccions en streaming.

Tot i que aquesta mixtape és el més nou de Drake des de “Scorpion”, el músic explica que aquesta mixtape està formada per cançons que els seus seguodors volien que es publiquessin, amb algunes cançons filtrades, fragments de Soundcloud i alguna peça nova. El disc inclou col·laboracions de Future, Chris Brown o Young Thug entre altres.

El 2019 Drake va editar un disc de temes descartats “Care Package” i ara explica que durant aquest estiu té la intenció d’editar un nou treball.

- Publicitat -