El 28 de febrer Xavi Sarrià i El Cor De La Fera estrenava ‘A ple pulmó’, gairebé un mes després presenta ‘Quan ens tornem a abraçar’. Com descriu ell mateix, “un hardcore en homenatge al mestre Estellés i a la gent que desafia en col·lectiu aquests temps de foscor i repressió”, i afegeix, “en temps de foscors i repressions, solidaritat, autoorganització, comunitat”. Arriba en format videoclip enregistrat a l’Horta resistent de La Punta, Benimaclet i Alboraia.

Amb la participació de Núria Pons i Marina Bolea (de Maluks) amb Carem Sanz en un conjunt de corda que presenta un obstinat que es repeteix com un mantra persistent i li dóna solemnitat pròpia d’un himne. També hi col·laboren la Jove Muixeranga de València amb membres de la Conlloga i la coral de Escoleta del Cor de l’Eliana.

Ja queda menys perquè arribi el 27 d’abril i poder escoltar aquest i altres temes del nou projecte de Xavi Sarrià en directe en el concert especial que se celebrarà a la Sala Apolo amb convidats com El Diluvi que presentaran nou disc.

- Publicitat -