Aquest divendres arriba un bon grapat de llançaments discogràfics per escoltar durant els propers dies. A casa nostra trobem nous discs de Ramon Mirabet, Xavi Sarrià, The Penguins, Cactus, Inspira o P.A.W.N. GANG. I a fora noves produccions de Camila Cabello, Papa Roach, Jack White, Father John Misty, Cody Simpson, Kae Tempest, The Vaccines, Banks, Joe Satriani, Wet Leg o Vince Staples.

Pel que fa a les novetats musicals en tenim moltes amb bones produccions catalanes, com els retorns de Doctor Prats, Els Pets, Maria Jacobs, La Casa Azul, Els amics de Manel, Lildami, Pèl de Gall, Land of Coconuts, Pelat i Pelut, Arc de Triomf o Joanlupi.
D’èxits internacionals ens arriben de la mà de Simple Plan, David Guetta, Alicia Keys, Charlie Puth, Vance Joy, Jack Johnson o la cançó que Pink Floyd ha fet per Ucraïna.

- Publicitat -

Totes elles i alguna més la trobareu a la nostra llista d’Spotify que actualitzem cada divendres.