Xavi Sarrià i Ginestà fan juntes “Un foc que creix”. La que és una de les cançons més celebrades de ‘Causa’, el darrer disc de l’artista valencià, reneix ara amb una nova versió que aprofundeix en els elements acústics de la peça malgrat manté el crescendo skatalític i festiu.

La cirereta del pastís és la trobada amb Júlia i Pau Serrasolsas, Ginestà, que junt a Sarrià es marquen una interpretació vocal que aprofundeix en l’emotivitat de la cançó. “Un foc que creix” és un clam a la terra i la vida, banda sonora tan precisa com necessària per acompanyar totes aquelles lluites en defensa del territori i contra les agressions sistemàtiques a les que el capitalisme ens sotmet arreu.

La nova cançó arriba acompanyada d’un videoclip produït per Icònic i realitzat per Vicent Calabuig i Mario Sancho i enregistrat a Benlloc.

- Publicitat -

Xavi Sarrià enceta la seva gira 2023 amb concerts a Madrid (Mon Live – 11 de març), el Verger (25 de març), ViñaRock (28-30 d’abril) i Festardor (11-14 d’octubre).