El 2019 podrem gaudir d’un nou disc de la canadenca Avril Lavigne, que després de presentar ‘Head above water‘, el tema que precisament donarà nom al disc, ara acaba de compartir una nova peça anomenada ‘Tell me it’s over‘ i que ve acompanyada d’un videoclip dirigit per Erica Silverman.

El nou disc arriba després d’una mala època de la cantant, on fins i tot va arribar-se a plantejar que la pogués superar, a causa de la malaltia de Lyme, que la va deixar a casa durant molts mesos. De fet moltes de les cançons del disc fan referència a aquesta dura etapa que ja ha superat.

Tracklist

- Publicitat -

1. “Head Above Water”
2. “Birdie”
3. “I Fell in Love with the Devil”
4. “Tell Me It’s Over”
5. “Dumb Blonde”
6. “It Was in Me”
7. “Souvenir”
8. “Crush”
9. “Goddess”
10. “Bigger Wow”
11. “Love Me Insane”
12. “Warrior”