Avril Lavigne li espera un 2022 d’allò més mogut amb el llançament del seu nou disc “Love sux” el 25 de febrer. Del disc ja n’hem pogut gaudir del primer senzill ‘Bite me’ i per aquest divendres podrem escoltar ‘Love it when you hate me’, un nou tema que compta amb la col·laboració de blackbear.

La cantant ha explicat que el nou disc inclourà 12 cançons i també trobarem les col·laboracions de Machine Gun Kelly i Mark Hoppus. Sobre els nous temes ha explicat que seran pur rock & roll, sonarà ràpid i divertit, i és que la canadenca es troba en un bon moment i està contenta.

Avril Lavigne presentarà el disc durant els mesos de febrer i març per Europa i el Regne Unit, tot i que malauradament sense cap parada al nostre país.

- Publicitat -

Tracklist

1.Cannonball
2.Bois lie – amb Machine Gun Kelly
3.Bite me
4.Love it when you hate me – amb blackbear
5.Love sux
6.Kiss me like the world is ending
7.Avalanche
8.Deja vu
9.F.U.
10.All I wanted – amb Mark Hoppus
11.Dare to love me
12.Break of a heartache