La darrera setmana de febrer ens deixa els “Diamants” d’Els Catarres, el debut de Rally Ray o el retorn al pop punk d’Avril Lavigne, així com la segona part de “Donda” amb Kanye West (que només es pot escoltar des de la plataforma Stem Player, creada pel mateix Kanye).

També trobem nous discs de Tears for Fears, Rauw Alejandro o Scorpions. A casa nostra també editen treballs: Adala, Coloma Bertran o Dàhlia Duran.

I aquesta setmana LA NOVETAT destacada a les nostres xarxes és precisament “La Novetat” de la formació Mareta Bufona. Aquest dissabte al nostre Instagram et portarem l’anàlisi del disc amb en Martí Esgleyes.

- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals en tenim un bon grapat, començant per ‘Ckicken Teriyaki’ de la Rosalía o per produccions de Kygo amb DNCE, Swedish House Mafia amb Sting, Bloc Party, Vienna amb Maluks, OneRepublic, Stay Homas, Troye Sivan, Florence + The Machine, Coldplay versionant Kid Cudi, Blaumut, Manzau, Navet, Sau, La Pegatina, Itaca Band, Dorian, Bastille, Senyor Oca, Fauna i moltes més!

Totes elles les pots escoltar a la nostra llista de Spotify que actualitzem cada divendres.