La Sra. Tomasa ja ha confirmat les úniques dates en què presentarà el nou disc. A Barcelona els podrem veure el dia 29 de novembre a les nou del vespre en una actuació que s’inclou dins el Cicle Cruïlla de tardor i farà vibrar la Sala Razzmatazz.

La Sra. Tomasa presentarà ja el seu setè àlbum, que podem dir que s’ha cuit a foc lent, ja que és el resultat d’una feina de quatre anys. Ha estat gravat a fins a cinc llocs diferents: Colòmbia, Vietnam, Estats Units, Barcelona i Mèxic. De fet, aquestes ubicacions no han sigut només escenaris de gravació, sinó que també han format part d’una sèrie d’aventures musicals del grup. Els de Barcelona van realitzar la seva primera gira per Mèxic, l’any 2021; més endavant, entre el 2022 i el 2023 van actuar pels EUA a diversos festivals i escenaris, destacant el conegut Lincoln Center, a Nova York. A part d’això, la banda també va fer un parell d’actuacions a Colòmbia i dues més al Vietnam. Per tot això podem confirmar que aquest nou àlbum tindrà moltes influències variades de caràcter internacional.

Un nou àlbum produït per Guspira que arribarà acompanyat de l’entrada del curs i del fred i que coincidirà també amb els deu anys de carrera del grup. Una evolució que passa fronteres musicals, tot combinant funk, reggae, hip-hop, trap i drum ‘n bass amb els sons llatins. La banda de moment ha anunciat aquests cinc concerts de la gira de presentació, però també han avisat als seus seguidors -o com ells diuen: la família tomasera- que estiguin atents a novetats a través de les xarxes socials.

- Publicitat -

El grup ja carrega les piles per fer del 2025 un any ple de gires i actuacions arreu, això sí, comencem per la presentació d’aquest nou àlbum, que sortirà sencer a l’octubre. De moment no se sap si comptarà amb moltes, poques o cap col·laboració, tot i que és probable que sí, tenint en compte les que van aparèixer en l’àlbum anterior i també fixant-nos en aquest reguitzell de ciutats des d’on s’ha produït.

Les entrades per aquesta gira de presentació ja estan a la venda i es poden comprar a través dels enllaços disponibles a la pàgina web del grup: lasratomasa.com. Pel que fa al concert de Barcelona, a la Sala Razzmatazz, les entrades tenen un preu únic de 19,80 € i s’adquireixen a través del portal del Festival Cruïlla.