Després d’anunciar el seu esperat retorn i omplir el Palau Sant Jordi l’estiu passat, Antònia Font continua la seva gira de reaparició que, finalment, tancarà a Temporada Alta amb el seu últim concert, l’únic a la província de Girona.

D’aquesta manera, la música festiva amb lletres humorístiques i fantasioses de la banda mallorquina torna a brillar després de deixar els escenaris el 2013, amb un conjunt d’actuacions molt seleccionades, de gran magnitud i un esplèndid desplegament tècnic. Aquest concert reactiva el recinte firal de Girona com a espai de referència per actuacions musicals. En definitiva, una última oportunitat de gaudir del pop màgic i proper d’un grup que barreja a la perfecció aventures espacials amb les situacions més quotidianes.

Les entrades ja estan a la venda al web del Temporada Alta.

- Publicitat -

És el segon concert que s’anuncia pel 2023, després de confirmar-se la seva participació al Cruïlla 2023.