La banda osonenca va anunciar el passat setembre que faria un concert el 28 de gener de 2023 al Palau Sant Jordi. Les entrades es van posar a la venda el 3 d’octubre i en un dia ja s’havien venut dos terços d’aquestes. Això feia pensar que el repte que suposa omplir el Palau Sant Jordi s’acabaria complint. I així ha passat. Oques Grasses fa història i estan exhaurides les entrades pel seu concert al Palau Sant Jordi. Així ho anunciava el grup:

17.000 persones acompanyaran a Oques Grasses en l’últim concert de la “Gira 10 anys”. Aquesta encara ha de passar per Alcarràs, Vic, Estartit, Canet, Barcelona, Alcúdia, Roses, Tarragona i Es Mercadal. Amb aquesta fita, esdevenen el primer grup que canta en català en omplir el Sant Jordi aquest mil·lenni.

Quan finalitzi aquesta gira, que s’està produint un any després de la publicació de l’últim àlbum “A tope amb la vida”, amb l’històric concert, la banda osonenca farà una pausa per a crear un nou repertori de cançons.

- Publicitat -