La quarta edició del Share Festival tindrà lloc del 9 al 17 de juliol entre el Poble Espanyol i el Palau Sant Jordi de Barcelona i comptarà amb artistes com Miki Núñez, Oques Grasses, Doctor Prats, Roba Estesa, Santa Salut, La Fúmiga, Alba Reche, Natalia Lacunza, Anuel AA, Juancho Marqués, Miriam Rodríguez, Fernandocosta i Hugo Cobo.

El concert inaugural serà a càrrec d’Anuel AA. El dia 15 es podrà escoltar artistes com Fernandocosta, Santa Salut i Juancho Marqués, així com dos noms més per desvetllar. El dia següent serà el dia de OT amb Miki Núñez, Miriam Rodriguez, Hugo Cobo, Alba Reche i Natalia Lacunza. Finalment el dia 17 la música catalana agafarà el protagonisme amb Oques Grasses, Roba Estesa, Doctor Prats i La Fúmiga.

Les entrades es posaran a la venda el 7 de febrer a través del web del festival i SeeTickets, menys el concert inaugural que es podrà adquirir des de Ticketmaster.

- Publicitat -

El Share Festival es consolida com un dels festivals amb més implicació social i per apostar per la solidaritat, la inclusió, la sostenibilitat i el medi ambient. Està previst que es planti un arbre per cada entrada venuda i que li posi el nom de la persona que hagi adquirit l’entrada. Es preveuen plantar 15.000 arbres, que compensaran 4 vegades les emissions de CO2 emeses durant el festival. També es preveu netejar el plàstic dels mars del nostre país i desenvolupar accions per un desenvolupament sostenible.