El Canet Rock ha confirmat els primers quatre grups que participaran en l’edició 2022 del festival. Es tracta de Stay Homas, La Fúmiga, Ginestà i Oques Grasses (aquests últims ja es va confirmar durant la setmana, després de presentar la gira dels 10 anys del grup).

La majoria dels grups anunciats ja van actuar l’any passat, amb gran èxit durant les seves actuacions, mentre que en el cas dels Ginestà són una de les formacions més aclamades pel públic els darrers anys.

Les entrades continuen a la venda a 36 euros al web del festival.

- Publicitat -

Canet Rock ha tornat a superar les 3.000 entrades venudes abans de conèixer-se el cartell de la vuitena edició. Un ritme de vendes que mostra la fidelitat del públic amb el certamen, la seva consolidació i una tendència que en les últimes edicions ha fet que les entrades s’exhaureixin amb mesos d’antelació.

El Canet Rock tindrà lloc el 2 de juliol al Pla d’en Sala on es podrà gaudir de més de 12 hores de música en directe.