Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual.

L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de Barcelona. Love of Lesbian actuaran el 27 de març al Palau Sant Jordi, en un concert que repassaran els grans hits de la seva carrera a l’espera de publicar el nou àlbum.

El concert-estudi es realitza després del resultat positiu que se’n va extreure del concert pilot que es va celebrar el 12 de desembre a la Sala Apolo. L’Hospital Germans Trias i Pujol juntament amb els promotors dels festivals Sonar, Canet Rock, Primavera Sound, Porta Ferrada, Guitar BCN, entre d’altres, són els promotors d’aquesta iniciativa agrupats sota el nom “Festivals x la Cultura Segura”. Les entrades s’han exhaurit en poques hores.

- Publicitat -

L’estudi serà pioner a escala mundial en el disseny, execució i avaluació dels nous protocols d’accés per esdeveniments de gran format i retornar a l’activitat a les sales de concerts que des de fa un any romanen tancades.