The Offspring han trencat un silenci musical de 9 anys amb “Let the Bad Times Roll”, on el grup recupera el so de les seves potents guitarres i trapella, per fer-nos passar 33 minuts de bogeria i diversió.

Els Manel editen l’EP “L’amant malalta” format per tres cançons inèdites, la que dóna nom al disc, ‘Tipus Suite’ i ‘La jungla’.

- Publicitat -

Love of Lesbian comparteixen el seu novè disc “Viaje Épico Hacia la Nada” on s’hi inclouen col·laboracions de Bunbury i El Columpio Asesino.

Després del seu triomfal debut els Greta Van Fleet editen el seu esperat segon treball “The battle at garden’s gate” format per dotze noves composicions.

Entre la resta de novetats de la setmana trobem els nous discs de London Grammar, Imelda May, Pelat i Pelut o Sotrac.

Entre els nous senzills o videoclips de la setmana trobem propostes de: Kygo, Regard amb Troye Sivan i Tate McRae, Núria Graham, Julia Michaels, Bebe Rexha, Kids from Mars, Estopa, Royal Blood, Coin, The Black Keys, Marina, girl in red, Mick Jagger amb Dave Grohl, Arcade Fire o Walk off the earth. També Miki Núñez amb nou videoclip per ‘Sin noticias de Gurb’ o Tenda amb ‘Fe cega’.