Després d’aplaçar l’última edició a causa de la COVID-19, el Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank, tindrà lloc entre el 23 de juliol i el 21 d’agost i comptarà amb una programació total de 23 concerts.

El cartell reafirma el seu esperit eclèctic amb una gran varietat de gèneres musicals a través d’artistes de primer nivell i noms tan destacats com Raphael, Ara Malikian, Juan Diego Flórez, Passenger, Antonio Orozco, Estopa, Sara Baras, Hombres G, Pablo López, José Luis Perales, David Bisbal, Morat, Love of Lesbian, Aitana, Taburete, Antonio José, Sílvia Pérez Cruz, Manel, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra i Blaumut composen el cartell d’aquest any. El Pot Petit i el Mag Lari es sumen al calendari d’actuacions protagonitzant les nits de Cap Roig Mini.

L’artista espanyol Pablo López serà l’encarregat de la inauguració, el 23 de juliol, mentre que el tancament anirà a càrrec de la bailaora més internacional, Sara Baras, que actuarà el 21 d’agost.

- Publicitat -

Aquest any, el concert solidari se celebrarà el 21 d’agost i anirà a càrrec de Sara Baras; els beneficis aniran destinats a projectes de Càritas que ofereixen suport socioeducatiu a infants en risc d’exclusió social.

La 21a edició del Festival de Cap Roig comptarà amb totes les mesures sanitàries i de prevenció contra la COVID-19 necessàries per garantir un entorn segur per a tots els assistents, artistes i membres de l’organització.

Les entrades es posaran a la venda el dilluns 12 a les 10 del matí al web del festival.