Itaca Band encaren el 2021 en la mirada fixada en un nou treball d’estudi, però mentre no arribi han anunciat la “Gira A-Simptomàtica” on repassaran en un format més acústic tota la seva discogràfica, una manera diferent de gaudir dels seus èxits més ballables i alegres.

El grup de Montcada i Reixac explorarà nous sons en una gira que pretén fer viatjar als seus seguidors per camins més emocionals amb nous arranjaments musicals. Aquesta nova gira també portarà menys músics a sobre l’escenari, però el grup promet que les cançons seguiran tenint la mateixa essència.

Entre els primers concerts anunciats trobem actuacions a Tarragona, Mataró, Vilanova, Valls, Vic, Salt o Lleida. Les entrades ja estan a la venda al web del grup.

- Publicitat -

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Itaca Band (@itacaband)