Tickemaster comença a moure fitxa després que durant les últimes hores hagin aparegut diverses farmacèutiques amb una possible vacuna per la Covid-19 i han explicat algunes mesures que prendran quan aquestes estiguin en funcionament.

Aquestes idees estan pensades de moment pels Estats Units, es demanarà als propietaris de les entrades que verifiquin el seu estat de vacunació a través d’un servei com Labcorp i si no estan vacunats hauran de presentar un test negatiu realitzat entre 24 i 72 hores del concert

La companyia també té la intenció d’implementar un sistema SmartEvent, que pretendrà ajudar als organitzadors i als fans a poder tenir un distanciament social.

- Publicitat -

Aquestes mesures no es podran dur a terme fins que hi hagi una vacuna al mercat, però per si cas ja s’estan començant a anunciar concerts per la primavera i LiveNation té previst que els concerts multitudinaris puguin tornar a l’estiu.