El Festival Acròbates de l’Hospitalet ha emès un comunicat on lamenta comunicar que a causa de les noves mesures restrictives que s’han imposat a Catalunya amb motiu del Covid-19, les activitats presencials del Festival Acròbates queden cancel·lades des del 30 d’octubre i fins el 13 de novembre (ambdós inclosos). La resta de programació del mes de novembre de moment es manté, a l’espera de veure l’evolució de la pandèmia en les properes setmanes.

Es cancel·len:
30 octubre: Inauguració 15a edició
6 novembre: Concert amb REBECA JIMÉNEZ
7 novembre: EL MÈDIUM, amb Josep Pedrals i Laura Pau
12 novembre: Concert amb MARC GARCIA
12 novembre: A PLENO SOL DE ABRIL, amb María Heredia, Sergio G. Vergara, Júlia Bel i Alba Sánchez-Fortún (Col·lectiu Hybris)

Es mantenen totes les activitats virtuals d’aquests primers quinze dies.

- Publicitat -