Foto: Mireia Grau

L’organització del Cruïlla anuncia que la propera edició del festival tindrà lloc al Parc del Fòrum els dies 8, 9 i 10 de juliol de 2021 i que, als artistes ja confirmats, Two Door Cinema Club, Kase.O, Residente, Morcheeba, Of Monsters and Men, Sopa de Cabra, León Benavente, Novedades Carminha, Fuel Fandango, Perotá Chingó, Lágrimas de Sangre, Rayden, Djaikovski i Gertrudis, s’afegeixen Manel, Fat Freddy’s Drop, Meute i Dorian.

Amb aquestes novetats, l’organització del festival reafirma la seva confiança en la celebració de Cruïlla 2021, apostant per convertir-se en referència, tot adaptant-se als nous temps: Cruïlla serà un festival segur, redimensionat i amb tots els elements necessaris per tornar a gaudir de la música en directe.

En relació a les mesures necessàries pel correcte i segur desenvolupament de Cruïlla i com afirmava Jordi Herreruela, director del Cruïlla, avui mateix a la conferència organitzada pel diari Expansión Cultura para la recuperación post covid: museos y eventos “L’aposta de Cruïlla ha estat i seguirà sent donar suport als artistes nacionals, als tècnics i empreses de la indústria local. Volem tornar a casa, al Parc del Fòrum i tornar a viure el Cruïlla perquè Barcelona s’ho mereix, perquè tenim un públic meravellós i perquè tenim unes ganes immenses de Cruïlla”.

- Publicitat -

Herreruela també ha mostrat el seu optimisme sobre la celebració del Festival aquest estiu. “Tant les vacunes com la fiabilitat dels tests d’antígens ens ofereixen una visió optimista respecte a l’estiu 2021, perquè tindrem la capacitat de generar bombolles sanitàries segures, però en aquest procés, perquè tornin els grans esdeveniments, serà imprescindible que les farmàcies puguin realitzar els tests d’antígens validats pel Procicat.”