El Govern català ha fet marxa enrere i ha decidit anul·lar la decisió que havien pres aquest dimarts d’obrir les discoteques i les sales d’oci nocturn. Salut ha pres la decisió davant la situació epidemiològica que hi ha a Catalunya.

La consellera de Salut, Alba Vergés i el secretari de Salut Pública Josep Maria Argimón, han pres aquesta decisió, després de la pujada de l’índex de rebrot i de comprovar com els indicadors pels propers dies marcaven que podrien haver més pujades.

Després de molts mesos de reivindicació per part dels locals d’oci nocturn afectats pel tancament a causa del coronavirus, es va acordar amb el Procicat la reobertura fins a les 3 de la matinada i amb moltes condicions, com la impossibilitat de ballar a la pista.

- Publicitat -

Finalment els metges catalans han demanat al govern que no obrís els locals ni les discoteques, ni tan sols amb aquestes limitacions, ja que no ajudaria a controlar la pandèmia i que la decisió d’obrir les discoteques era inoportuna.

Aquest dimecres el Diari Oficial de la Generalitat havia de publicar l’ordre de permetre aquesta reobertura, però finalment encara s’haurà d’esperar un temps més.