Primavera Sound, la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol han decidit ajornar fins a nova data l’estudi clínic de cribratge massiu en esdeveniments de música previst per aquest mes d’octubre a Barcelona.

En el context actual de segona onada de la COVID-19, els organitzadors d’aquest estudi consideren imprescindible evitar qualsevol situació que pugui contribuir a tensionar innecessàriament el sistema de salut i en solidaritat amb els esforços que es demanen a la ciutadania. En consonància amb els departaments de Salut, Cultura i Interior de la Generalitat de Catalunya i plenament conscients de la nostra responsabilitat social, han decidit ajornar la seva realització, a l’espera que millori la situació epidemiològica actual.

Els organitzadors de l’estudi mantenen el seu compromís per contribuir a millorar la salut pública en relació amb la pandèmia de la COVID-19, i per trobar solucions eficients i científicament demostrades que puguin garantir la creació d’un ambient segur per a la realització d’esdeveniments relacionats amb l’oci en espais tancats en temps de COVID-19.

- Publicitat -