Kanye West segueix sent notícia els últims dies i ahir mateix va ser tendència a la xarxa després de compartir un vídeo on es veia un premi Grammy a dins del vàter i un raig d’orina que queia a sobre el guardó.

El músic és conegut per la seva animadversió pels premis i és que al llarg de la seva carrera ha obtingut moltes de nominacions però mai ha estat el triomfador de la nit.

- Publicitat -

West també dedica desenes de tuits amb pàgines de contractes discogràfiques amb la intenció de deixar en evidència a la indústria musical. Així mateix demana a Bono, Paul McCartney, Drake i fins i tot a Taylor Swift que li facin retuit per intentar canviar les coses.

En un dels missatges deia que no pensa treure nova música fins que no es desfaci del seu contracte amb Sony i Universal, amb els quals diu que necessita veure els contractes de tot el món amb aquestes companyies i que no vol veure gent esclavitzada. Afegeix també que la indústria de la música i la NBA són noves formes d’esclavitud i que ell és el nou Moisès.

I tot això mentre que les seves esperances de ser el nou president dels Estats Units continuen endavant. No s’ha presentat a temps a la majoria dels estats i per tant no té cap possibilitat de ser president, però sí que pot fer una mica de mal als altres dos candidats.