El proper 23 de juliol One Direction arriben als 10 anys com a banda, tot i que els últims 4 anys els seus components han engegat aventures en solitari amb un bon èxit.

El primer a deixar la banda va ser Zayn Malik i posteriorment la resta de membres van decidir donar un descans al grup, que ara es trencarà per celebrar com cal aquesta important data.

Per commemorar aquest aniversari el grup penjarà contingut exclusiu inèdit a una web pel desè aniversari. Trobarem un vídeo de celebració fet pels seus fans, llistes de reproducció interactives i continguts a les plataformes digitals. El web també inclourà les seves primeres audicions i arxius de videoclips, actuacions i vídeos amb continguts inèdits.

- Publicitat -

El que de moment no se sap és si aquest podria ser el detonant d’una possible reunió del grup, un fet del qual se n’ha parlat molt els darrers anys però de moment no hi ha cap confirmació oficial i potser amb la situació que està vivint la música en directe actualment amb la Covid-19, encara s’haurà d’esperar una mica més.