Amb 649.000 còpies en una setmana, Justin Bieber ha situat Purpose com el disc més venut de l’any als Estats Units, superant l’anterior rècord, que ostentava Drake amb If You’re Reading This It’s Too Late, amb 535.000. Bieber té ara una setmana per gaudir de la victòria, abans de l’entrada d’Adele, que es presenta explosiva.

De moment Bieber ha superat el nou disc de One Direction, que s’ha situat segon amb 459.000 unitats de Made In the A.M.

És el sisè número 1 que aconsegueix el cantant canadenc, a la llista Billboard.

- Publicitat -

En el top 10, trobem fins a 8 entrades, que també són tot un rècord: Logic’s The Incredible True Story (No. 3), Jeezy’s Church In These Streets (No. 4), Chris Young’s I’m Comin’ Over (No. 5), Trans-Siberian Orchestra’s Letters From the Labyrinth (No. 7), Alessia Cara’s Know-It-All (No. 9) and Kirk Franklin’s Losing My Religion (No. 10).