Foto: Courtesy of SB Projects

Hipgnosis Songs Capital ha tancat l’acord de compra del 100% de la publicació de Justin Bieber. Així també, els drets d’artista dels seus enregistraments mestres també formaran part de la companyia britànica. Ha estat la mateixa empresa qui ho ha anunciat: “Benvingut a la família Hipgnosis, Justin Bieber”.

L’acord té un preu per sobre dels 200 milions de dòlars –183 milions d’euros-, segons una font familiar. S’ha convertit en la venda més gran de drets per a qualsevol artista de la generació de Bieber. També és l’adquisició més grossa d’Hipgnosis fins avui. Aquesta cobreix tots els 290 títols del catàleg de Bieber publicats abans del 31 de desembre de 2021, incloent-hi el seu àlbum més recent, “Justice” (2021).

- Publicitat -

D’aquesta manera, Justin Bieber s’uneix a una llista amb artistes com Justin Timberlake, Nelly Furtado o Neil Young, que el passat 2022 també van vendre els seus drets a Hipgnosis.