Enmig de polèmiques i de la candidatura de Kanye West a la presidència dels Estats Units d’Amèrica, Kim Kardashian ha emès un comunicat en la seva defensa on demana empatia als mitjans de comunicació.

La famosa nord-americana, a través de les ‘stories‘ al seu Instagram amb 180 milions de seguidors, ha parlat amb normalitat sobre el trastorn de bipolaritat que pateix el seu marit. En el comunicat Kim Kardashian, explica que mai havia volgut parlar sobre el tema “per protegir els seus fills i sobretot a la privacitat de Kanye”, però que havia arribat l’hora de fer-ho pels “estigmes i els malentesos que hi ha envers la salut mental”.

En el mateix comunicat, es defensa de les crítiques que ha rebut dient que la família en aquests casos no té cap poder al respecte i ha acabat afirmant que els problemes amb els trastorns de bipolaritat que té Kanye “no invalida ni fa menys als seus somnis o a les seves idees creatives” referint-se en la seva candidatura per a la presidència dels Estats Units d’Amèrica.

- Publicitat -

Tot això, arriba després que hores abans al perfil de Twitter de Kanye West, es fes públic un missatge, esborrat minuts després, dient que ja feia dos anys que intentava divorciar-se de la seva esposa Kim Kardashian.

Alguns dels seus votants estan quedant molt desconcertats amb les últimes polèmiques de l’exsimpatitzant de Donald Trump, i ja no saben si la seva campanya és genuïna o bipolars tracta de marquèting per vendre més, ja que, està treballant en un nou àlbum del qual divendres se n’estrena una cançó.