El cantant nord-americà ha comparegut en públic per primera vegada després d’anunciar a través de les xarxes socials la seva candidatura a la presidència dels Estats Units. Ho ha fet a Carolina del Sud on la seva intenció era generar moviment i connotació en altres zones dels Estats Units com aquesta.

Aquesta compareixença ha servit per posar llum en els principals temes que rodegen els Estats Units en l’actualitat. Se l’ha vist sense por i amb la capacitat de tractar temes que molts no haguessin tret com per exemple el tema de l’avortament o el control de les armes.

Amb el control d’armes ha afirmat que si la gent no en tingués, probablement hi hauria un conflicte armat als Estats Units. Aquests temes els ha tractat a través d’experiencies que ell havia viscut de petit. Com per exemple quan el seu pare va intentar aturar l’embaràs de la seva mare. També cal destacar que aquest novembre hi haurà eleccions a l’estat d’Oklahoma en les que presentarà candidatura de manera independent.

- Publicitat -