La 34a edició del Festival, que s’havia de celebrar entre el 2 de juliol i el 15 d’agost de 2020, queda cancel·lada a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

El desig de preservar la salut del públic, dels artistes i de l’equip del Festival, així com les incògnites i incerteses que generen les mesures de desconfinament en el sector cultural els propers mesos són els principals motius que han portat l’organització a prendre aquesta decisió.

El Festival estudiarà portar a terme una programació de format íntim en streaming aquest estiu.

- Publicitat -

El Festival Castell de Peralada, que ja havia presentat una part de la programació però que encara estava pendent de presentar el programa complet a finals d’abril, farà la devolució de les entrades a partir d’avui mateix i durant els dies següents. Es procedirà al reintegrament automàtic de l’import de totes les entrades comprades anticipadament al web del Festival i als altres canals oficials. Per a qualsevol aclariment o informació addicional, es podrà contactar amb la taquilla del Festival a través de l’e-mail [email protected].