Tones and I ha fet història aquesta setmana al Regne Unit després de sumar 11 setmanes de lideratge amb ‘Dance Monkey’, una fita que la situa com la cantant femenina amb més setmanes al primer lloc de la llista britànica, superant a Whitney Houston i Rihanna.

La cantant australiana ha vist que ni les potents cançons de Nadal de Mariah Carey o Wham han pogut destronar-la del primer lloc, ni la col·laboració entre Stormzy i Ed Sheeran ‘Own it’ que aquesta setmana han escalat fins al segon lloc. Dua Lipa ja és tercera amb ‘Don’t start now’, mentre que el fenomen Arizona Zervas manté el cinquè lloc amb ‘Roxanne’. Mariah Carey puja fins al sisè lloc amb ‘All I Want For Christmas Is You’ i la versió que Ellie Goulding ha fet de ‘River’ de Joni Mitchell entra al top 10 i ja ocupa la plaça número 8.

- Publicitat -