Shazam celebra els 200 milions d’usuaris únics i per celebrar-ho ha publicat una llista de les 100 cançons que més s’han cercat en aquesta aplicació des de la seva creació.

Amb més de 36 milions de cerques trobem a Tones and I amb ‘Dance monkey’, seguida de Lily Wood and the Prick amb el remix de Robin Schulz de ‘Prayer in C’, mentre que el tercer lloc l’ocupa Passenger amb ‘Let her go’. En quart lloc trobem Avicii amb ‘Wake me up’ i en cinquè lloc Major Lazer amb Lean On. Ed Sheeran és sisè amb ‘Thinking out loud’ i després trobem Sia amb ‘Cheap thrills’. Gotye amb Somebody that I used to know, ‘This girl’ de Kungs i ‘Take me to church’ de Hozier completen el top 10 del més cercat d’aquesta aplicació que el 2017 va adquirir Apple.

Precisament Apple Music ha publicat una llista de reproducció amb les 100 cançons més cercades, on també apareixen peces de OneRepublic, Omi, Saint Jhn, Clean Bandit, Mark Ronson, Pharrell, Billie Eilish o Daft Punk entre altres.

- Publicitat -