El desembre és el mes on apareixen les llistes dels temes de més èxit de l’any i si fa un parell de dies descobríem que Shawn Mendes i Camila Cabello eren els protagonistes de l’any a Spotify gràcies a ‘Señorita’, avui hem sabut que Billie Eilish ha estat la cantant més cercada a Shazam amb la seva cançó ‘bad guy’ que ocupa el número 1 per davant de temes com ‘Someone you loved’ de Lewis Capaldi, ‘Dance monkey’ de Tones and I o ‘Calma’ de Pedro Capó.
Entre les 10 més buscades també figuren ‘Old town road’, ‘Sweet but pyscho’ o ‘Piece of your heart’.

TOP 10 CANÇONS MÉS CERCADES

1 Billie Eilish – bad guy
2 Lewis Capaldi – Someone you loved
3 Tones and I – Dance monkey
4 Pedro Capó i Farruko – Calma (remix)
5 Meduza i Goodboys – Piece of your heart
6 Daddy Yankee i Snow – Con calma
7 Shawn Mendes i Camila Cabello – Señorita
8 Lil Nas X i Billy Ray Cyrus – Old town road
9 Ava Max – Sweet but psycho
10 Calvin Harris i Rag’n’Bone Man – Giant

- Publicitat -

Per gènere, Billie Eilish s’emporta el premi amb ‘Bad guy en l’apartat de pop, mentre que de rock i alternatiu és Lewis Capaldi el més cercat amb ‘Someone you loved’. La cançó llatina del 2019 ha estat ‘Calma (remix) de Pedro Capó i Farruko, mentre que Meduza i Goodboys els han cercat amb ‘Piece of your heart’. A hip hop Post Malone se situa primer amb ‘Wow’ i finalment a Country el més buscat de l’any ha estat Lil Nas X amb ‘Old Town Road’.

Tones and I a més té l’honor de ser l’artista amb la cançó més cercada en un sol dia gràcies al seu èxit ‘Dance monkey’.