Poques sorpreses en la cançó més escoltada de l’any a Spotify amb la gran ‘Blinding lights‘ de The Weeknd a la primera posició, d’una composició que no ha parat de sonar durant els últims 12 mesos amb uns 1.600 milions de reproduccions.

En segona posició trobem ‘Dance monkey’ de Tones and I, seguida de ‘The box’ de Roddy Rich, mentre que ‘Roses’ de Saint Jhn ocupa el quart lloc. La cinquena plaça és per Dua Lipa amb ‘Don’t start now’.

Pel que fa als discs més escoltats, Bad Bunny lidera amb “YHLQMDLG”, seguit del mateix The Weeknd amb “After Hours”, “Hollywood’s Bleeding” de Post Malone és tercer, Harry Styles quart amb “Fine line” i cinquena “Future Nostalgia” de Dua Lipa.

- Publicitat -

Bad Bunny també és l’artista més escoltat a Spotify durant el 2020, seguit per Drake, J Balvin, Juice WRLD i The Weeknd.

Billie Eilish és la cantant més escoltada a tot el món, seguida de Taylor Swift, Ariana Grande, Dua Lipa i Halsey.

A l’estat espanyol Bad Bunny també és el més escoltat, seguit per Anuel AA, J Balvin, Ozuna i Myke Towers. Pel que fa a les cançons el primer lloc l’ocupa ‘Tusa’ de Karol G i Nicki Minaj, seguits del duet format per Fred de Palma i Ana Mena amb ‘Se iluminaba’. Tercer posició per ‘Jeepeta’ remix de Nio Garcia, ‘Caramelo remix’ d’Ozuna és quarta i ‘La curiosidad de Jay Wheeler ocupa el cinquè lloc.