fotos de Mishima AMB David Caraben

Per primera vegada en la seva carrera, Mishima actuarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Emmarcat en el Suite Festival, el concert se celebrarà el pròxim 23 d’octubre i les entrades es posaran a la venda demà, divendres, a partir de les 10:00 h. Serà l’esperada escala a la seva ciutat d’una gira, la del seu XX Aniversari, que comença el 3 de maig a les Escales de la Catedral de Girona (Strenes) i que coincideix amb el llançament del seu primer àlbum en directe.

Testimoni en format CD + DVD dels dos concerts de Nadal que van oferir a la sala Apolo els dies 20 i 22 de desembre, “Ara i aquí” es distribuirà amb el diari La Vanguardia el segon cap de setmana d’abril (13 i 14) a un preu de 9,95€. També es podrà adquirir a les actuacions de la banda, a la seva web i, a partir del mes de maig, a les botigues.

Amb vuit discos d’estudi a les seves espatlles, David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria), han decidit retre un homenatge a les cançons que els han portat fins aquí i tal com diu el mateix David, a “la manera com el públic se les ha fet seves”.

- Publicitat -