Quan encara no han acabat de celebrar el seu 20è aniversari i la gira d’El Poeta Halley encara està present, Love of Lesbian acaba d’anunciar que això no acaba aquí. Demà mateix, a l’Atrium de Viladecans, presentaran la seva nova gira Espejos y espejismos.

Segons s’ha pogut saber, aquesta gira serà força personal, ja que l’actuació es tractarà d’un concert més aviat teatralitzat on els titelles, ombres xines i moltes altres disciplines de les actuacions teatrals seran presents al llarg del concert.
A continuació mostrem les dates dels concerts a Catalunya, els quals tenen les entrades disponibles a Ticketea:

11 d’Octubre. Atrium. Viladecans.

- Publicitat -

25 de Gener. Auditori de Girona.

26 de Gener. Teatre de la Llotja. Lleida.

1 de Febrer. Teatre Fortuny. Reus.

23 de Febrer. Auditori de Cornellà.

28, 29, 31 de Maig i 1, 2, 4, 5, 7, 8, 9 de Juny. Teatre Condal. Barcelona.