Aquest passat dilluns 11 de gener el món sencer va despertar amb la trista i amarga notícia de la mort del gran David Bowie, figura irrepetible de la música pop. Després de 18 mesos lluitant en silenci contra el càncer, Bowie ens va deixar amb l’últim llegat d’un nou i pòstum àlbum, Blackstar, publicat precisament el dia del seu 69 aniversari, el passat 8 de gener. Una pèrdua que ens ha agafat a tots per sorpresa, després de la qual es van succeir per Internet infinites mostres de respecte, afecte i record del cantant. Com l’espontani trobada nocturna als carrers de Brixton, el seu barri, amb multituds cantant les seves cançons i rendint-li un sentit tribut.

Razzmatazz vol sumar-se a aquest homenatge coral amb el tribut The Stars Look Very Different Today, convidant a tots els artistes s’han pogut sumar a recordar l’etern Bowie a través de les seves cançons, interpretades en directe per a l’ocasió.

Lav Records All Stars, Elefants, Seward, Àlex Torío & Empar Moliner, Glaucs, Dani Vega (Mishima), Jaume Pla (Mazoni), Jordi Lanuza & Fer (Inspira), Pau Vallvé, Josep Xortó & Arnau Obiols (Stand Up Against Heart Crime), Marc Ros & Jess Senra & Marcel Cavallé & Edu Martínez (Sidonie), Suite Blackstars (Bunbury / Ovni / Suite), Aldo Comas (Sant Lleó), El meu Capità, War Sun & Sergi Arola, Boreals, Víctor Valiente (Delafé / El meu Capità), Sants, Mariona Aupí, Minova, David Amills & Jaume Vilaseca (Aladdin Spiders), estaran el proper dissabte 16 de gener a l’escenari de Razzmatazz 1 per a tocar en directe un repertori d’algunes de les cançons que formen part ja de la nostra memòria musical col·lectiva.

- Publicitat -

La recaptació de la taquilla es donarà íntegrament a la Fundació per a la Recerca en Oncologia i Immunologia, Froi.