El 2022 comença amb el gran llançament de “Dawn FM” de The Weeknd el disc internacional que de ben segur marcarà les properes setmanes les llistes de tot el món.

És una de les poques publicacions que trobem aquesta setmana, però no l’única. També la romanesa Inna publica “Champagne problems #DQH1” format per vuit cançons, en una primera part d’una sèrie que l’artista pretén publicar aquest any.

També s’ha editat avui “Toy” un disc inèdit de David Bowie creat el 2001.

- Publicitat -



Entre les novetats musicals de la setmana de casa nostra trobem el remix que The Tyets i Mama Dousha han fet de ‘Britney’. També la nova producció de Malson Atmosfèric ‘La ciutat’, l’estrena del videoclip de ‘Crystal’ de Beatneeks, el nou senzill de Joan Masdéu amb Anna Borràs ‘Si te’n vas’ o Florensa amb ‘La teva ciutat’.





alt-J avancen el seu nou disc “The Dream” amb ‘Hard Drive Gold’, un nou senzill que arriba després de ‘U&ME’ i ‘Get better’.

Jonas Blue comparteix ‘Don’t wake me up’ una nova producció al costat de la formació Why Don’t We. Per la seva part James Morrison presenta ‘Don’t mess with love’, cançó inèdita que trobarem al seu disc de grans èxits. Billy Talent estrenen ‘Judged’, mentre que Sondre Lerche anuncia doble disc amb ‘Cut’.