Els dies 11, 12 i 13 de juny tindrà lloc a Sabadell una nova edició del Festival Independent del Vallès, l’Embassa’t, on actuaran un bon grapat d’artistes com Núria Graham, Adrià Puntí, Joan Miquel Oliver i la banda britànica Is Tropical, entre altres.

El festival tindrà lloc als Jardins de l’Espai Cultura i les entrades es poden adquirir clicant aquí.

Abans que no arribi, es presenta una proposta la mar d’interessant. Els diumenges d’abril el Mirador del Museu del Gas acullirà una sèrie de concerts en un context intimista, que porten per nom Vermuts de l’Embassa’t. Els espectacles, centrats en artistes femenines, presentarà dues veus, acompanyades d’un periodista que permetrà descobrir la música que hi sonarà.
Podrem escoltar-hi, Judit Neddermann, Lu Rois, Núria Graham, Nuu, Wind Atlas i Rombo, entre altres.

- Publicitat -