Natura i imaginació a “Cyclamen”, el nou disc de Núria Graham

La cantant publica el seu àlbum més internacional on persegueix l'atracció agredolça d'un somni impossible

La tendresa als versos, tocs de jazz i un contrabaix protagonista són la carta de presentació del nou treball autoproduït de l’artista catalano-irlandesa Núria Graham, Cyclamen. El disc, el quart de la seva trajectòria i signat pels segells americans Verve Forecast, New Deal, Universal Music i Primavera Labels, suposa l’aventura més internacional de la cantautora i serà presentat en una gira per Catalunya però també per Amèrica.

A Cyclamen, Graham transforma en un personatge a casascun dels instruments per transportar el públic a un univers de natura exhuberant – el títol del disc pren el nom d’un gènere de flors autòcton de la conca mediterrània – i de somnis premonitoris. I tot plegat, vestit amb un so uniforme i coherent aconseguit al menjador que Graham té a casa seva de l’Empordà.

El disc es presentarà durant aquest gener i febrer a l’Auditori de Girona, l’Inverfest i el Guitar BCN, entre d’altres llocs. Així mateix, recorrerà Nova York, Toronto, Austin i Los Àngeles per acabar tornant a Europa a festivals com el Primavera Sound de Madrid, Porto i Barcelona.

- Publicitat -