Amb ‘Yes It’s Me, The Goldfish!’ es representa el primer personatge dels diversos narradors existents al disc. El piano, una guitarra clàssica oxidada, la bateria i un paper fonamental de la producció conflueixen amb una explosió melòdica de saxo i flautes. La cançó explica la història d’un peix daurat que neda dins d’una peixera i mira al futur a través del vidre. Llavors el peix s’adona que dins d’aquell espai pot trobar totes les respostes que ha estat buscant.

En el nou disc hi ha diversos narradors existents i en aquest senzill s’hi veu representat el primer. Aquest és un peix daurat que mira al futur a través del vidre de la peixera on es troba. Aleshores el peix veu que dins d’aquell espai hi trobarà les respostes que està buscant. El senzill és envoltat de preciosos arranjaments orquestrals que coquetegen conscientment amb el jazz més experimental i a través de preguntes existencials.

Pel que fa al disc, no té data de publicació encara, però sabem que estarà ple de relats que seran representats a través del dolç i enigmàtic imaginari de la Núria. L’artista ha explicat a l’ACN que el nou àlbum ha estat “bastant llarg” de realitzar. La cantautora ha definit el disc com un “viatge propi d’autoconeixement”.

- Publicitat -

La gira de l’àlbum comença avui mateix al Mercat de la Música Viva de Vic i passarà per punts tan diversos com Los Ángeles, Madrid, Zuric, Hamburg, Praga, Berlín, San Francisco, Seattle i un llarg etcètera.