Després de la gira dels 40 anys el passat 2015, la Companyia Elèctrica Dharma ens presenta el seu nou disc “Flamarada” (RGB Suports 2019), un esclat creatiu de llum i energia, la flama de la Dharma que mai s’apaga. Un caliu que en aquest disc esdevé una nova flamarada.

Ara ens presenten el seu segon videoclip ‘Busca’m on faci vent’ una cançó i videoclip d’homenatge a un dels fundadors del grup, Josep Fortuny, que ens va deixar el setembre de 2013. Fabrica Mudita, la productora encarregada del videoclip sota la direcció de David Solans (Bruno a la sèrie Merli de TV3) i Albert Valls, han volgut indagar en els orígens de la banda a través d’experiències i records dels mateixos components.
Amb referents com Moonrise Kingdom o Captain Fantastic han intentat mostrar les principals temàtiques que engloben la creació d’una identitat pròpia durant la infantesa i l’adolescència.

El vídeo està protagonitzat per Oriol Cervera, Martina Borràs, Miguelito Matencio, Neken Cochs i Nil Corral.

- Publicitat -

La Companyia Elèctrica Dharma ja ha iniciat la seva gira “Flamarada” i els podrem veure a escenaris tan emblemàtics com el Clownia Festival, Canet Rock o l’Aquelarre.