Sopa de Cabra, Gossos, Jordi Cuixart, Joan Reig, Santa Salut, Xavier Tasies, Magalí Sare, Jordi Soley i Jawad Amazingh s’afegeixen al concert homenatge a la Cia Elèctrica Dharma. Gossos actuaran per primera vegada en aquesta gran festa al Sant Jordi després d’estar cinc anys d’aturada indefinida.

Aquest noms s’afegeixen als anunciats el passat mes de novembre: Maria del Mar Bonet, Celtas Cortos, Albert Pla, The Tyets, Balkan Paradise Orchestra, Quimi Portet i Gemma Humet. Tots ells seran al Palau Sant Jordi el pròxim 22 d’abril en un concert únic en què interpretaran conjuntament amb la Companyia Elèctrica Dharma peces històriques de la banda més longeva de Catalunya.

A més La Dharma convertirà el Palau Sant Jordi de Barcelona en una gran festa amb una especial presència de la cultura popular, tal com van fer per celebrar els seus 20 anys. Els Castellers, la Colla Bastonera, Tabalers i Diables de Sants, el Camell de Molins de Rei, La Cobla La Principal del Llobregat i un centenar de timbalers, grallers i diables d’arreu de Catalunya estan convocats en aquesta festa per acompanyar el grup en diverses de les seves cançons més significatives, mostrant la riquesa de la cultura més arrelada a Catalunya.

- Publicitat -

El concert s’emmarca en l’any Dharma que inclou la publicació de dos llibres, un còmic, que es presentaran el mes de març, un disc amb cançons inèdites i un documental sobre la banda. El mes d’abril s’inaugurarà a Sants la Plaça amb els noms de dos dels fundadors de la Companyia, L’Esteve i el Josep Fortuny. El passat mes de juny la Companyia Elèctrica Dharma va rebre la Creu de Sant Jordi.

Entrades a la venda.