Rammstein han trencat el seu silenci musical amb l’estrena de ‘Deutschland’, on la banda protagonitza el videoclip que té lloc en un suposat camp de concentració nazi.

El vídeo té una duració de més de 9 minuts i formarà part d’un disc de títol homònim que arribarà el 17 de maig.

Alguns mitjans alemanys com el Bild han manifestat la seva negativa amb aquest videoclip per les imatges que s’hi poden veure i consideren un mal ús de la llibertat artística si això només serveix per fomentar la venda del nou disc. L’expresidenta del consell central de jueus d’Alemanya, Charlotte Knoblock ha considerat que la forma amb la que Rammstein utilitza l’assassinat de milions de persones per l’entreteniment és frívol i repulsiu.

- Publicitat -

La banda actuarà al nostre país aquesta primavera, tot i que les entrades estan exhaurides des de fa mesos.