Foto: Bryan Adams

Rammmstein torna! 2024 ens portarà de nou a la banda amb la gira d’estadis i aquesta vegada tindrem l’oportunitat de veure’ls a Barcelona el dimarts 11 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona.

2024 veurà de nou Rammstein sortir a la carretera amb el seu impressionant escenari i pirotècnia, a punt per arribar als principals estadis d’Europa.

Els milions de persones que han viscut en directe algun dels concerts sold out de la banda els últims anys poden donar fe que els seus xous són únics d’inici a fi per la seva naturalesa, magnitud i qualitat.

- Publicitat -

El 2024, just a temps per celebrar el 30è aniversari de Rammstein , els fans de la banda tindran una vegada més l’oportunitat de viure en directe el seu “gegantí espectacle” (Rolling Stone). Que “no tota la pólvora… es dispara des del principi” (Morgenpost) forma part de les bones formes dels berlinesos, tant com el fum que surt dels estadis i es pot veure a quilòmetres a la rodona, o un set llista que inclou tots els grans èxits de la banda.

Les entrades es podran adquirir a partir de les 11:00h del dimecres 18 d’octubre , a través de doctormusic.com i entrades.com . El preu de les entrades serà de 92 i 150 Euros per a les entrades de Pista i 62, 66, 89, 99 i 129 Euros per a les entrades de seient reservat a Grada (despeses de distribució no incloses).

IMPORTANT: A petició expressa de l’artista, les entrades per a aquests concerts seran nominatives i portaran imprès el nom i els cognoms que es facilitin en el moment de fer la compra. Per poder accedir a l’estadi haurà d’entrar la persona que apareix com a titular de les entrades, amb el DNI, juntament amb la resta d’usuaris de les entrades comprades per ella (màxim 6 entrades). Les entrades nominatives no permetran l’accés a l’estadi si els vostres portadors no compleixen aquest requisit. Es podrà adquirir un màxim de 6 entrades per compra. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable i l’accés a menors de 6 anys no estarà permès en aquests concerts.

Els membres del club de fans de Rammstein, ‘LIFAD’, tindran l’oportunitat de comprar les entrades des del dilluns 16 d’octubre a les 11:00 h fins el dimarts 17 d’octubre a les 11:00 h. Els membres de LIFAD podran adquirir un màxim de 6 entrades per concert a través de la prevenda LIFAD. Atès que les entrades disponibles per a cada ciutat a la prevenda són limitades, l’accés a la prevenda no garanteix la compra.