Foto: Bryan Adams

Rammstein ha anunciat gira per estadis el 2023, amb una única parada a l’estat espanyol el 23 de juny a Estadio Cívitas Metropolitano de Madrid.

Serà un espectacle ple de foc i flames, una banda perfectament orquestrada, on l’humor i el dramatisme de la posada en escena de Rammstein, la fan un espectacle digne de veure en directe.

Les entrades per a aquest concert es podran adquirir a partir de les 10:00h del dijous 8 de setembre, a través de doctormusic.com i entrades.com. El preu de les entrades serà de 92 i 150 Euros per a les entrades de Pista i 54, 66, 89, 99 i 129 Euros per a les entrades de seient reservat a Grada (despeses de distribució no incloses).

- Publicitat -

A petició expressa de l’artista, les entrades per a aquest concert seran nominatives i portaran imprès el nom i els cognoms que es facilitin en el moment de fer la compra. Per poder accedir a l’estadi haurà d’entrar la persona que apareix com a titular de les entrades, amb el DNI, juntament amb la resta d’usuaris de les entrades comprades per ell (màxim 6 entrades). Les entrades nominatives no permetran l’accés a l’estadi si els vostres portadors no compleixen aquest requisit. Es podrà adquirir un màxim de 6 entrades per compra. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable i l’accés a menors de 6 anys no estarà permès en aquest concert.

Els membres del club de fans de Rammstein, ‘LIFAD’, tindran l’oportunitat de comprar les entrades des del dimarts 6 de setembre a les 10:00h fins el dimecres 7 de setembre a les 10:00h. Els membres de LIFAD podran adquirir un màxim de 2 entrades per concert a través de la prevenda LIFAD.
Atès que les entrades disponibles per a cada ciutat a la prevenda són limitades, l’accés a la prevenda no garanteix la compra.